vineri, 26 octombrie 2012

"Cel mai expresiv dans". "Divertisment 100%". Hiena si partenera lui au impresionat juriul si publicul la "Dansez pentru tine". VIDEO



 "Cel mai expresiv dans". "Divertisment 100%". Hiena si partenera lui au impresionat juriul si publicul la "Dansez pentru tine". VIDEO
Show-ul este integral pe DANSEZ PENTRU TINE SEZONUL 13
Serban Copot, "Hiena" de la Animal X, participa la cel de-al XIII-lea sezon al show-ului Dansez pentru tine alaturi de Valentina Hainarosie, din Bucuresti, si coregraful Lilian Caraus. Valentina este unul dintre sutele de mii de copii din Romania care s-au vazut singuri pe lume, dupa ce parintii au fost nevoiti sa ia calea strainatatii, pentru a munci. Anii intregi de sacrificii si munca au fost facuti scrum, dupa ce standul en-gros din care isi castigau painea a fost mistuit de flacari. Iar pentru Valentina necazurile abia incepeau. Bunicul s-a accidentat grav si a murit, bunica a cazut prada Alzheimer-ului, din cauza datoriilor acumulate parintii ei au fost obligati sa-si vanda apartamentul, iar tanara s-a  vazut nevoita sa se angajeze pe cand avea numai 14 ani.


Valentina participa la "Dansez pentru tine" ca sa alunge definitiv ghinionul si sa-si ajute familia, atat de greu incercata.

"Cel mai expresiv si sudat dans", "A fost divertisment 100%. Am vazut Animal X varianta underground", "Ati fost prima pereche care a dansat" sunt numai cateva dintre laudele juriului. Notele la transpunerea in dans a basmului Harap-Alb au fost pe masura:

Wilmark din "Bogotesti": 9
Emilia Popescu: 9
Beatrice Rancea: 9
Edi Stancu: 9
Mihai Petre: 8,5


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu