vineri, 26 octombrie 2012

Nicoleta Luciu, mai sexy de atat cu greu se putea. Cu ce tinuta a uimit in direct la "Dansez pentru tine". VIDEO



 Nicoleta Luciu, mai sexy de atat cu greu se putea. Cu ce tinuta a uimit in direct la "Dansez pentru tine". VIDEO
Show-ul este integral pe DANSEZ PENTRU TINE SEZON 13
Nicoleta Luciu si Attila Hainer, ghidati de coregraful Bogdan Boanta, lupta la Dansez pentru tine cu dorinta arzatoare de a construi o casa pentru parintii lui Attila. Tanarul, originar din Oradea, nu si-a dat seama ca a te naste intr-o familie de rromi iti poate aduce numai ghinioane pana nu a ajuns la scoala. Marginalizat, evitat si tratat in permanenta altfel, Attila a inceput sa simta din ce in ce mai greu povara de a fi rrom. Ghinioanele s-au tinut lant si pentru parintii lui, care s-au imbolnavit atat de grav, incat n-au mai putut sa lucreze nimic.

Dansul a fost norocul lui Attila, pentru ca el face parte dintr-o trupa in care este perfect integrat, iar acum, la "Dansez pentru tine", vrea sa obtina o casa pentru parintii lui si un viitor mai bun pentru el.

La transpunerea in pasi de dans a povestii lui Harap-Alb, Wilmark si Beatrice i-au incurajat pe Nicoleta si Ati cu doua note de 8. "Mie nu mi-a placut dansul vostru de astazi, asa ca nota mea este 5,5", a fost replica dura a lui Mihai Petre.

La randul ei, Emilia Popescu le-a dat o nota maricica: 7,5. Edi Stancu i-a dat aceeasi nota si a laudat-o pentru cateva figuri: "Esti, intr-adevar, iubibila", i-a spus el, aluzie la piesa trupei Taxi pe care au dansat Nicoleta si partenerul ei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu