luni, 31 decembrie 2012

Revelion 2013 ProTV in reluare - Eu de Revelion nu dorm


ProTV 2013 revelion reluareAndra şi Cătălin Măruţă, care împreună cu peştişorul de aur, alias Antonio Dos Santos, membru al baletului Edi Stancu, vor face o magie valabilă doar în seara de Revelion, astfel că fiecare invitat va putea fi cine visează să fie şi va putea face ce şi-a dorit tot anul să facă.

Fiecare se poate juca de-a celălalt, poate face glume la modul simpatic de felul de a fi al colegului invidiat şi de talentul acestuia.

Vedete din toate zonele de spectacol vor avea ocazia de a face haz de colegul de breaslă şi de a imita haios antrenori, concurenţi, juraţi, masterchefi sau staruri în delir.
Că e Masterchef, Românii au talent, Vocea României, Dansez pentru tine, Las Fierbinţi, Happy Hour sau Serviciul Român de comedie, toate vor fi aruncate în aer cu mult haz într-un joc simpatic al aparenţelor coordonat de prezentatorii programului.

Seara va fi fierbinte, pentru că peştişorul de aur va împlini multe din dorinţele arzătoare ale bărbaţilor din România. Două dintre cele mai dorite femei din România, Nicoleta Luciu şi Roxana Ionescu, vor acapara atenţia şi privirile tuturor cu un moment de striptease. Apetisanta Bianca Drăguşanu va avea şi ea un dans sexy care o va dezbrăca de toate secretele. Andreea Tonciu, Simona Sensual şi Laurette vor învăţa de la Nea Mărin un dans popular, iar în schimb vor dărui bucurie celor prezenţi printr-o coregrafie de striptease.

Cei trei MasterChefi îi vor cere peştişorului de aur să le mai dea şi lor ocazia să gătească, pentru că destul au jurizat ce au gătit alţii. Astfel că cei trei vor prepara o masă de Revelion cum numai în vise poate apărea, iar juriul va fi unul amuzant de gurmand în frunte chiar cu năstruşnicul degustător Cătălin Măruţă.

Numai de Revelion, Pavel Bartoş îşi va împlini dorinţa de a fi în pielea temutului Mihai Petre, iar ce va ieţi va îmbina talentul, cu vocea şi cu dansul în cel mai amuzant mod.

Pepe va cânta ceva surprinzător, iar cântăreţii de muzică populară Matu şi Enceanu se vor remarca interpretând în stilul caracteristic piesa "După blocuri". Din scenă nu vor putea lipsi nici talentaţii Cristian Gog, Valentin Luca, iar Tudorel Popa va fi, precum în dorinţele lui, în camera verde de la Vocea României, în pielea lui Vlăduţ "verde de drăguţ", după cum îi spune Pavel Bartoş. 

Baletul Edi Stancu va încălzi atmosfera cu momente celebre din caravana "Românii au talent" şi din istoria de 100 de ediţii "Dansez pentru tine", iar spectacolul va cuprinde numere de magie şi acrobaţii, de parodie şi umor, de folclor, de talent şi de muzică de toate genurile.
VIDEO RELUARE REVELION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu