La un an dupa ce a fost si ea in ringul visurilor de la "Dansez pentru tine" si cu numai cateva zile inainte de inceperea unui nou sezon al emisiunii, pe 26 octombrie, Andreea vrea sa dea mai departe concurentilor sfaturile bune pe care le-a primit sau pe care le-a descoperit singura, de-a lungul show-ului.
Andreea Ibacka le ofera cateva sfaturi concurentilor din acest sezon de la "Dansez pentru tine", peblogul ei personal: "Sigur, reteta asta nu-i una exacta, ca cele de la farmacie, rezistenta fizica, talentul nativ, urechea muzicala, dezinvoltura si ambitia conteaza enorm. Dar si oamenii".
1. E foarte important sa-ti cunosti echipa. Si sa te apropii de coregraful si de partenerul tau. Lasa deoparte plasele de siguranta sau falsele politeturi si prezinta-te exact asa cum esti tu. O echipa sudata face cat jumatate de dans perfect.
2. Uita ca exista manichiura perfecta, zile usoare si momente de relaxare. Vei avea dureri musculare, vanatai multe, dar daca faci exact ce ti se spune – Doamne ajuta – vei scapa fara vreo accidentare severa. Bonus: vei avea niste super pachetele de muschi.
3. Lasa capra vecinului, ai altele de facut! Nu-ti ocupa mintea cu jocuri de culise, nu urmari concursul in direct din spatele scenei (se reia a doua zi pe Pro), nu numara greselile celorlalti, nu judeca notele, nu tine scorul in cap, nu-i treaba ta si oricum, nu castigi nimic.
4. “Distreaza-te in scena”, asa mi-a spus mie Adela, sigura pe faptul ca sfatul ei e pe cat de simplu, pe atat de folositor. Pentru ca bucuria dansului se vede doar atunci cand uiti de camere, uiti de milioanele de priviri atintite asupra ta si te lasi condus de muzica de parca ai fi cu prietenii tai in discoteca. Mi-au ramas in cap vorbele ei si am incercat sa le reinterpretez in propriu-mi stil. Nu uita, coregrafia, muzica, pasii, povestea, totul trebuie sa va reprezinte. Spectacolul e foarte important, “Dansez pentru tine” nu-i un concurs profesionist de dans, e un show de televiziune. Atitudinea din scena face toti banii.
5. Daca se intampla sa uiti pasii, sa-i schimbi accidental, sa ratezi vreo priza sau vreun alt element, gandeste-te mereu ca cei de acasa nu stiu coregrafia si nu vor simti greseala decat daca tu vrei sa le semnalezi lucrul asta – exceptie fac cazaturile in fund, dar si atunci exista variante bune de a iesi din situatie. Si apropo, nici juriul nu-ti stie coregrafia pe dinafara. Comporta-te natural, joaca-ti personajul pana la capat, zambeste si iesi din situatie cu fruntea sus. Concursul e pentru oameni puternici, nu te pierde cu firea, indiferent de situatie.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu