vineri, 16 noiembrie 2012

Dansez pentru tine 16 noiembrie. Ce surprize a pregătit ediţia 100 ?

“Dansez pentru tine” sărbatoreşte vineri, 16 noiembrie, de la ora 20:30, la ProTV nu mai puţin de 100 de ediţii, iar surprizele nu vor întârzia să apară.

Dansez Pentru Tine 16 noiembrie 2012 Dansez pentru tine 16 noiembrie. Ce surprize a pregătit ediţia 100 La aşa editie de colectie, noi momente de pus în rama îşi vor face intrarea în scena, concurenţii vor juca şi vor demonstra înca o data pe ringul visurilor că folclorul este unul dintre cele mai aşteptate momente în bătătura de la „Dansez pentru tine.” Totodată, telespectatorii vor putea revedea unele dintre cele mai îndragite coregrafii, puse în scena de noi dansatori şi asta pentru că perechile rămase în concurs vor alege, din toate ediţiile difuzate pana acum, dansul lor favorit şi il vor dansa înediţia cu numarul 100.

Cifrele celor 100 de ediţii includ 96 de perechi intrate în competiţie, sute de visuri împlinite prin dans, aproape 2000 de coregrafii spectaculoase, peste 20.000 de costume minuţios pregătite şi premii în valoare de peste 1.700.000 de euro.Ediţia cu numarul 100 aduce pe ringul de la „Dansez pentru tine” perechi şi vedete din sezoanele trecute care au ramas în sufletul telespectatorilor.

 Pe lângă echipele din acest sezon, rând pe rând vor veni din nou în fata telespectatorilor şi îi vor emoţiona cu dansurile lor spectaculoase Laura Cosoi, Dana Rogoz, Giulia Anghelescu, Cristina Rus, Jojo si va pupa Jean de la Craiova. Tot vineri,  Olivia Steer va păşi pe ringul de dans pentru un caz umanitar.

 In aceeaşi ediţie, George Boghian debutează alături de noua lui parteneră, Roxana Ionescu, iar Marian Dragulescu danseaza în locul lui Pavel Stratan, grav accidentat, alături de Andreea Preda.
VIDEO

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu