vineri, 11 ianuarie 2013

Domnul Stefan Banica Jr. si Andreea Marin divorteaza dupa sapte ani de casnicie in 2013


Stefan Banica Jr. si Andreea Marin divorteaza dupa sapte ani de casnicie!

Stefan Banica Jr. si Andreea Marin divorteaza

Vedeta de televiziune Andreea Marin si cantaretul Stefan Banica Jr. au decis, dupa sapte ani de casnicie, sa divorteze, a anuntat jurnalista, pe contul sau de Facebook

Decizia a fost luata de comun acord, a explicat Andrea Marin. “Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi.
Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela. Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie (…) de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii”, scrie Andreea Marin, pe contul de Facebook.
"Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea.
Dupa 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru.
Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relatie civili...zată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi.
Ne-am trăit relaţia cu discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoana publică, ce înseamna pentru alţii în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă.
Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri.
Vă mulţumim, un gând bun! Andreea şi Ştefan Bănică".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu