joi, 17 ianuarie 2013

WOWbiz 17 Ianuarie 2013


WOWbiz 17 Ianuarie 2013 IN RELUARE

WOWbiz 2013 IN RELUARE

În fiecare seară, de luni până joi, Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea vă invită să urmăriţi cele mai incitante subiecte din showbiz-ul românesc.

Vezi WOW Biz 16 ianuarie 2013 live la Kanal D live invitati astrologi si numerologi care discuta in direct la WowBiz -  17.01.2013 online pe net, despre motovele care au stat la baza despartirii celor doua vedete de prima marime din romania.
Carmen Harra intervine in transmisie din America si ne spune daca a prevazut acest aceasta situatia, deasemenea Mariana Cojocaru ne explica cum stau lucrurile din punct de vedere astral. Totul intr-o editie speciala de exceptie cu Madalin Ionescu si A Mantea in calitate de prezentatori. Vor fi si alte subiecte de interes din lumea mondena.
"WOWbiz este o emisiune tonică, plină de exclusivităţi de prima mână. Nu avem tabuuri, investigăm în amănunt orice informaţie şi îi oferim publicului ştiri în exclusivitate, care să ţină primele pagini ale ziarelor. Ne propunem să venim în casele telespectatorilor cu cele mai tari subiecte din lumea mondenă şi să-i facem pe oameni să descopere adevărata faţă a starurilor", a spus Mădălin Ionescu.
WOWbiz 17 Ianuarie 2013 IN RELUARE

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu