vineri, 26 octombrie 2012

Marian Dragulescu s-a transformat in "martoaga" la "Dansez pentru tine". Mihai Petre: "A fost o topaiala haioasa". VIDEO



 Marian Dragulescu s-a transformat in "martoaga" la "Dansez pentru tine". Mihai Petre: "A fost o topaiala haioasa". VIDEO
Show-ul este integral pe DANSEZ PENTRU TINE SEZON 13
Marian Dragulescu danseaza in aceasta toamna la ProTV pentru a sparge ghinionul din viata Adrianei Lupu, din Iasi. Dupa ce au facut nenumarate sacrificii pentru a-si renova casa, toata agoniseala lor s-a dus pe apa sambetei, atunci cand inundatiile au lovit fara mila. Tragedia familiei nu s-a oprit insa aici. Pentru a noua oara, capul familiei s-a vazut fara loc de munca, iar mama s-a imbolnavit in urma socului suferit dupa aceasta catastrofa.

Adriana si-a cautat norocul inclusiv la "Romanii au talent". Atunci a reusit sa convinga ca are, intr-adevar, un dar rar. Acum, intra plina de speranta in ringul visurilor de la "Dansez pentru tine".

Adriana, Marian si coregrafa Doina Botis vor da tot ce au mai bun pe ringul de dans, pentru ca familia tinerei sa aiba un trai mai bun.

"Trebuie sa va ganditi ca sunteti intr-un concurs de dans. Prima parte a coregrafiei voastre nu a fost dans, a fost o topaiala haioasa", le-a reprosat Mihai Petre, care le-a dat doar nota 6 la dansul pe povestea lui Harap-Alb.

Media lor a fost formata din urmatoarele note: 7 de la Edi Stancu, 7,5 de la Emilia Popescu, 8 de la Beatrice Rancea si 7,5 de la Wilmark.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu